Cookie-bars

Cookie-bars

Hvorfor egentlig ikke lave en stor cookie? Har du prøvet det? Her bliver den bagt så den bliver til 1 stor kage! Den bliver noget tykkere end en almindelig cookie, men det er ikke dårligt, slet ikke! Den har stadig denne klæghed indeni, men udenpå er den dejlig lækker...
Mazarinkage

Mazarinkage

Smuk og enkel mazarinkage med den helt rigtige konsistens. Den skal opbevares i køleskabet hvor den dagen efter har den mest lækre og intense smag af marcipan! Ingredienser: 200 g stuetempereret smør 250 g rørsukker 4 æg – delt i blommer og hvider 250 g marcipan...
Kanelkage

Kanelkage

En lækker svampet og hurtig kage at lave. Dejen: 100 g smeltet smør 400 g rørsukker 0,5 liter kærnemælk 2 tsk natron med top 3 tsk kanel med top 400 g speltmel ¼ tsk fint salt Fremgangsmåde: varm ovnen op til 200 graderpisk smør og sukker sammen i 2 minbland de tørre...
Scones

Scones

En scones smager godt til en kop kaffe eller te. Du kan også spise den med smør hvis du er en rigtig gris 🙂 Du får 12 stk. ud af denne portion. Ingredienser: 300 g speltmel 2 tsk bagepulver 40 g rørsukker 1/4 tsk fint salt 75 g koldt smør i tern 1 æg 90 g cremefraiche...
Skøn og sommerlig citronroulade med kokos

Skøn og sommerlig citronroulade med kokos

Denne roulade er virkelig frisk og slet ikke vanskelig at lave. Den smager også godt dagen efter, hvis altså den ikke er spist inden 🙂 Ingredienser: Dej: 3 æg 150 g rørsukker skal af 1 øko citron 2 spsk citronsaft 50 g speltmel 50 g kartoffelmel 2 tsk bagepulver 1...