Chokoladeboller

Chokoladeboller

Åh, de her boller med chokolade smager bare mega godt! Du kan spise dem som de er, eller tag´ noget smør på, det gør også noget godt! De er så lækre og bløde at jeg er sikker på at de hurtigt bliver spist. Du får 13 boller ud af denne opskrift Ingredienser: 2 dl...
Numsekage

Numsekage

Sødeste Helle fra storysoldier.com – se her – spurgte mig om jeg havde lyst til at lave nogle søde små kager som lignede hendes numser hun så sød fortæller om i hendes bog. Det er et skønt univers hun har skabt!! Jeg gik i gang i mit elskede køkken og...
Grove og mættende boller

Grove og mættende boller

Virkelig mættende og velsmagende boller med bl.a. rugmel og ølandshvede. De skal ikke hæve natten over, men kan laves om morgenen. Selve krummen er en blanding af mine speltrundstykker og mine fødselsdagsboller. De kan også holde sig friske til dagen efter. Du får ca...
Pølsehorn – de bedste!

Pølsehorn – de bedste!

Når jeg laver disse pølsehorn herhjemme, så er de hurtig væk! De smager mega godt og dejen er let at arbejde med. Du opbevarer dem bare i en pose i køleskabet når du har bagt dem, så holder de sig stadig gode og friske, også 2 dage efter. Alternativ smider du dem i...
Saltede chokoladesnack

Saltede chokoladesnack

 De er så simple at lave at det gør helt ondt 😀 Ingredienser: en rest af smeltet mælkechokolade hele saltede peanuts tørrede tranebær lidt hakkede saltede peanuts Fremgangsmåde: det er vigtig at det smeltede chokolade ikke har nået en temperatur over 34 graderhæld så...