Du kan ikke lade være med at spise dem. De er små, sunde hapsere som indeholder det lækreste en kokostop kan indeholde hvis du spørger mig.

 Du får ca 11 stykker ud af denne portion.

Ingredienser:

135 g ristet kokos – kan du købe her

50 g pasteuriserede æggehvider

20 g pasteuriserede æggeblommer

130 g daddelpasta – kan du købe her

Skal af 1 øko lime og saft af ½ lime

1 nip fint salt

Desuden:

ca 100 g 66% chokolade

Fremgangsmåde:

  • alle ingredienser hælder du i en skål og bland det hele godt sammen
  • stil det i køleskabet i 1 time
  • hver top skal veje 31 gram. Form den først til en kugle hvorefter du former den til en kegle
  • stil dem på en beklædt bageplade med bagepapir
  • bages midt i ovnen ved 180 grader i ca 15 min
  • køl dem af i køleskabet
  • varm chokoladen op til maks 34 grader og dyp nu bunden af kokostoppen
  • lad dem størkne før du putter dem i en lufttæt beholder i køleskabet
  • hvis du er vild med noget der er lidt sundere, også selvom det hedder kage til efternavn, så prøv disse lækre træstammer her