Stikkelsbærlagkage

Stikkelsbærlagkage

Jeg havde stikkelsbær i fryseren som skulle bruges, essen blev de for gamle. Så ud af det, kom der denne friske stikkelsbærlagkage. Den skal helst stå natten over i køleskabet så smagen udvikles bedre. Den er virkelig frisk i smagen og den kræver ikke det store...
Bountylagkage

Bountylagkage

Min datter Julie elsker chokoladebaren Bounty. Jeg har fundet inspiration fra Maja Vase https://chocolat.dk/. Jeg har dog lavet min egen chokolademousse, da den er meget mere luftig og cremet. Den er rimelig kraftig i smagen, hvilket betyder at du ikke kan have så...
Grænsekagen

Grænsekagen

Denne opskrift er fra bogen “Kager uden grænser ” – “Kuchen ohne Grenzen”. Grænsekagen er et symbol på det sammenhold jeg oplever i grænseregionen. Den er utrolig frisk i smagen og sammen med konsistensen går den op i en højere enhed....
Tærte med baileymousse

Tærte med baileymousse

Denne tærte er top lækker! Den har den mest cremede baileymousse som smelter på tungen! Kombineret med den sprøde bund og marengs-knas så er den så uimodståelig! Start med at lave baileymoussen, da den skal støbes og dernæst en tur i fryseren, først derefter kan du...
Jordbærlagkage med bueno og nutellaskum

Jordbærlagkage med bueno og nutellaskum

bueno Denne lagkage her ønskede min datter sig til sin fødselsdag. Da hun elsker bøger har jeg lavet en lille bog af chokolade som pynt. Hun elsker også bueno, og nutella kan hun bare spise med en ske, så det kom det selvfølgelig også i. Nammenam!  Hvide...
Flødeostelagkage

Flødeostelagkage

Det her er en klassiker, men derfor er den ikke mindre lækker! Jeg elsker bunden, cremen og den syrlige intense smag af jordbær. Bryder man sig ikke om citron kan det udelades i bunden, men det giver sådan en dejlig kant til kagen. Me like 🙂 Ingredienser: Bund: 300...
Når du ser et stjerneskud

Når du ser et stjerneskud

Den er lagkage er MEGA god! Den er frisk, yderst smagfuld og bund og mousse spiller ufattelig godt sammen. Jeg er fuldstændig vild med denne lagkage! Ingredienser: Marcipanbund: 100 g marcipan 100 g rørsukker 100 g stuetempereret smør 2 æg 25 g speltmel Svesker med...
Käsekuchen

Käsekuchen

Åh gud hvor jeg elsker denne kage! Den smager så frisk og er virkelig virkelig lækker! Ingredienser: Mørdej: 1 tsk vaniljepulver 500 g speltmel 150 g flormelis 250 g koldt smør Revet skal af 1 øko citron 2 æg Fremgangsmåde:Varm ovnen op til 170 grader Vaniljepulver,...