Tærte med baileymousse

Tærte med baileymousse

Denne tærte er top lækker! Den har den mest cremede baileymousse som smelter på tungen! Kombineret med den sprøde bund og marengs-knas så er den så uimodståelig! Start med at lave baileymoussen, da den skal støbes og dernæst en tur i fryseren, først derefter kan du...
Cookie-bars

Cookie-bars

Hvorfor egentlig ikke lave en stor cookie? Har du prøvet det? Her bliver den bagt så den bliver til 1 stor kage! Den bliver noget tykkere end en almindelig cookie, men det er ikke dårligt, slet ikke! Den har stadig denne klæghed indeni, men udenpå er den dejlig lækker...
Speltbrød bagt i en Römertopf

Speltbrød bagt i en Römertopf

Du får et virkeligt lækkert brød når du bager det i en Römertopf! Det kræver lige nogle korrekte arbejdsgange, så du får et flot resultat – men det er altså det hele værd! Det er bagt uden surdej, men til gengæld har jeg puttet æbleeddike i, det kan også noget!...
Mazarinkage

Mazarinkage

Smuk og enkel mazarinkage med den helt rigtige konsistens. Den skal opbevares i køleskabet hvor den dagen efter har den mest lækre og intense smag af marcipan! Ingredienser: 200 g stuetempereret smør 250 g rørsukker 4 æg – delt i blommer og hvider 250 g marcipan...