Kærnemælkshorn med remonce og rabarber

Kærnemælkshorn med remonce og rabarber

De smager sygt godt de her horn. Har du ikke kærnemælk, bruger du bare et andet syrnet produkt, eksempelvis A38. Da jeg har min Bolette Henriette (surdej) hjemme bager jeg nu altid med den – sammen med lidt gær, og kun ganske lidt gær. Men har du ikke surdej, så...
Citronsnurrer

Citronsnurrer

En rigtig lækkerbidsken. Den er frisk, sød og syrlig på samme tid. Og så er den godt svampet! Mega lækkert! De skal bare spises som de er, hvorfor de er lette at have med i madpakken, på skovtur, eller bare på dit påskebord hvor denne snurrer her passer perfekt i...
Franskbrød med spinat og gulerod

Franskbrød med spinat og gulerod

Det har virkelig en god smag, og teksturen i brødet er lækker vamset og luftig. Faktisk er brødet stadig luftig dagen efter. Det kan bruges til det søde og det salte køkken. Den lille snert af smag af spinat er lækker til kontrasten af om det bare skal smør på brødet,...
Glutenfri boller med kastanjemel

Glutenfri boller med kastanjemel

Det er lige før jeg tør sige, at det er til dags dato de bedste boller jeg har bagt. De har en fantastisk god smag og teksturen i bollen er i toppen!! Ydermere kan de sagtens også spises dagen efter – uden at være tørre. Jeg har bagt med surdej, og har du ikke...
Glutenfri snickerstærte

Glutenfri snickerstærte

Det smager ret godt den der kombi med en form for kiksebund, karamel, saltede peanuts og en chokoladeganache. Bunden er ikke så sprød som en almindelig tærtebund, men har dog en form for sprødhed som i twix chokoladebaren. Det er faktisk slet ikke dårligt og man føler...