af Katja Stock Pekruhn | jul 11, 2023 | Forskelligt
Det tager faktisk ikke lang tid at lave hjemmelavet smør, og det smager virkelig godt. Du kan selv justere salt mængden, men jeg synes at det er lige tilpas af salt jeg putter i. Hvis fløde er på tilbud, så er det en billig måde at få smør på. Ingredienser: 1 liter...
af Katja Stock Pekruhn | jul 10, 2023 | Gær-kager
Stykkerne her er bagt med ren ølandshvede. Det giver et kompakt rundstykke, men smagen er så god! Smagen udvikler sig bedst natten over i køleskabet, men du kan også bage dem på selve dagen hvor du laver dejen. Nogle gange har man bare ikke tid til at vente, det...
af Katja Stock Pekruhn | jun 18, 2023 | Gær-kager
Rabarber sammen med remonce er et godt match. Oveni bliver kringlen fuldendt når du drysser godt med perlesukker og hakkede hasselnødder. Den smager så godt og der er nok til ca 8 personer. Rabarberkompot: 300 g rabarber, skåret i 2 cm stykker 100 g rørsukker...
af Katja Stock Pekruhn | jun 16, 2023 | Skærekager
Er du vild med rabarber og ønsker også at det godt må godt lidt hurtigt, så er denne kage her måske noget for dig. Den smager sygt godt af rabarber og jeg vil mene at det er til ca. 10 personer. Rabarberfyld: 900 g rabarber, skåret i 2 cm stykker 50 g smør 145 g...
af Katja Stock Pekruhn | jun 14, 2023 | Børnevenlige kager, Gær-kager
Åh, de her boller med chokolade smager bare mega godt! Du kan spise dem som de er, eller tag´ noget smør på, det gør også noget godt! De er så lækre og bløde at jeg er sikker på at de hurtigt bliver spist. Du får 13 boller ud af denne opskrift Ingredienser: 2 dl...
af Katja Stock Pekruhn | jun 3, 2023 | Gær-kager
Kan du også irritere dig over en tør og kedelig kanelsnegl hvor alt fyld bare er fordampet ud på bagepladen? Jeg kan love dig for, at det gør disse her ikke! De er så svampede og med masser af snask, så det er ikke til at få armene ned af! Du får 15 stk....
af Katja Stock Pekruhn | mar 6, 2023 | Børnevenlige kager, Skærekager
Den er hurtig at vende sammen og smager helt som en marmorkage skal. Ingredienser: 125 g rapsolie 175 g rørsukker 2 æg 250 g speltmel 3 tsk. bagepulver 0,75 dl mælk 1 nip fint salt 2 tsk vaniljesukker til den mørke dej: 2 spsk kakao 1 tsk vaniljesukker 3 spsk...
af Katja Stock Pekruhn | feb 13, 2023 | Glutenfri bagværk
De har virkelig en god smag og er luftige og svampede – også dagen efter! Dejen er hurtig at røre sammen, men du skal bruge lidt tid på hævning. Til gengæld bliver du glad for resultatet. Du får ca 19 små boller. Du kan også vælge at skære dem ud i større...
af Katja Stock Pekruhn | dec 28, 2022 | Småkager
Det kan være lidt svært at lave flotte flødeboller, men hvis ikke de bliver flotte for dig, så kan jeg stadig garantere at de smager godt! Og her har jeg virkelig brug for at sige “øvelser gør mester”. Det er vigtig at skummet er pisket godt stift og at du bruger en...
af Katja Stock Pekruhn | dec 13, 2022 | Gær-kager, Juleopskrifter
De her juleboller smager så dejlig af jul! Rosiner, sukat, reven appelsinskal og marcipan er en perfekt blanding som får det hele til at gå op i en højere enhed. Bollen er så luftig og smagfuld. Drysset med perlesukker, kanel og mandler. Du får ca 15 boller ud af...