Skøn og sommerlig citronroulade med kokos

Skøn og sommerlig citronroulade med kokos

Denne roulade er virkelig frisk og slet ikke vanskelig at lave. Den smager også godt dagen efter, hvis altså den ikke er spist inden 🙂 Ingredienser: Dej: 3 æg 150 g rørsukker skal af 1 øko citron 2 spsk citronsaft 50 g speltmel 50 g kartoffelmel 2 tsk bagepulver 1...
Citronmåne

Citronmåne

Hvem kan ikke lide en citronmåne? Citronmånen er én af mine ynglingskager og denne her opskrift er kommet for at blive. Den smager bedst dagen efter den er bagt, da smagen først da rigtig har sat sig. Ingredienser: Dejen: 250 g stuetempereret smør 280 g rørsukker 5...
Den du ved nok

Den du ved nok

Hvem kender ikke klassikeren “den du ved nok”? Som barn kan jeg huske at min bror elskede at bage denne. Den er perfekt til klassen, skovturen, spejderkomsammen eller hvad man nu kan finde af anledninger til at bage denne til. Nogle gange behøver der jo ikke en...
Florentiner

Florentiner

De her er noget for den søde tand. De er vild gode og den smørcreme med appelsinsmag smager perfekt til. Det er vigtig at du pisker din smørcreme i 10 minutter. Det har meget at sige! Den bliver ufattelig luftig og lækker. Jeg kan huske at jeg bagte dem i skolen...
Brownie

Brownie

Brownie Oh my god! Den her er VIRKELIG lækker. Den har en sprød skorpe og fuldstændig fløjsblød indeni med kant af valnødder. Den MÅ du simpelthen lave! Ingredienser: 1,25 dl rapsolie 200 g rørsukker 2 æg 1 tsk vaniljesukker 150 g 57,7% callebaut chokolade 65 g...