af Katja Stock Pekruhn | feb 13, 2023 | Glutenfri bagværk
De har virkelig en god smag og er luftige og svampede – også dagen efter! Dejen er hurtig at røre sammen, men du skal bruge lidt tid på hævning. Til gengæld bliver du glad for resultatet. Du får ca 19 små boller. Du kan også vælge at skære dem ud i større...
af Katja Stock Pekruhn | feb 9, 2022 | Glutenfri bagværk
Det er lige før jeg tør sige, at det er til dags dato de bedste boller jeg har bagt. De har en fantastisk god smag og teksturen i bollen er i toppen!! Ydermere kan de sagtens også spises dagen efter – uden at være tørre. Jeg har bagt med surdej, og har du ikke...
af Katja Stock Pekruhn | jan 26, 2022 | Alt med gær, Glutenfri bagværk
De her er snasket, ulækker og vamset!! De smager så godt og remoncen ligger som en lækker karamel i bunden af hver snegl. Selvfølgelig har de også remoncen inden i, men det som flyder ud, forbliver i bunden af hver snegl og sætter sig som det lækreste guf. Du får 12...
af Katja Stock Pekruhn | jan 23, 2022 | Glutenfri bagværk
Det smager ret godt den der kombi med en form for kiksebund, karamel, saltede peanuts og en chokoladeganache. Bunden er ikke så sprød som en almindelig tærtebund, men har dog en form for sprødhed som i twix chokoladebaren. Det er faktisk slet ikke dårligt og man føler...
af Katja Stock Pekruhn | jan 15, 2022 | Glutenfri bagværk
Hvis du kan lide et mere bastant rundstykke der mætter godt og som har en lækker krumme og mega god smag, så skal du bage disse lækre rundstykker! Det kræver at du sætter dejen til hævning natten over på køkkenbordet så udvikler der sig en fantastisk smag. Hvis du...
af Katja Stock Pekruhn | jan 12, 2022 | Alt med gær, Glutenfri bagværk
De er så lækre de her! De er godt svampede i det og samtidig gemmer der sig noget godt inde i bollen af både vaniljecreme og remonce! De er bagt med surdej, men hvis ikke du har surdej, så vælg 25 g gær i stedet for de 10 g. Du skal muligvis justere på havremel,...
af Katja Stock Pekruhn | jan 10, 2022 | Glutenfri bagværk
Mangler du en snack til din madpakke? Eller bare lige til om eftermiddagen inden aftensmaden skal laves? Så er de her geniale! Jeg kalder dem rugbrødshapser, selvom der ikke er rug i dem – men de smager som om, fordi jeg har surdej i og andre lækre sager. Du...
af Katja Stock Pekruhn | jan 3, 2022 | Glutenfri bagværk
Godt nok tager det tid at lave, men de er det hele værd! De mætter godt og har en god struktur som hverken er for bastant eller for luftig. Smagen er helt i top og du smager slet ikke at det er glutenfrit. Det er sammensætningen af ingredienserne der gør det. Det er...
af Katja Stock Pekruhn | okt 1, 2021 | Børnevenlige kager, Et sundere alternativ, Glutenfri bagværk
Du kan ikke lade være med at spise dem. De er små, sunde hapsere som indeholder det lækreste en kokostop kan indeholde hvis du spørger mig. Du får ca 11 stykker ud af denne portion. Ingredienser: 135 g ristet kokos – kan du købe her 50 g pasteuriserede...
af Katja Stock Pekruhn | sep 19, 2021 | Glutenfri bagværk
En virkelig lækker kage som tilmed er glutenfri! Den er intens i smagen og derfor er et lille stykke nok. Smagen er top lækker og karamellen er lige tilpas. Jeg tror godt jeg kan sige, at du vil elske denne kage! Bunden: 100 g mælkechokolade 40 g smør, stuetempereret...