af Katja Stock Pekruhn | sep 5, 2018 | Børnevenlige kager, Skærekager, Småkager
De her er noget for den søde tand. De er vild gode og den smørcreme med appelsinsmag smager perfekt til. Det er vigtig at du pisker din smørcreme i 10 minutter. Det har meget at sige! Den bliver ufattelig luftig og lækker. Jeg kan huske at jeg bagte dem i skolen...
af Katja Stock Pekruhn | aug 15, 2018 | Skærekager
Brownie Oh my god! Den her er VIRKELIG lækker. Den har en sprød skorpe og fuldstændig fløjsblød indeni med kant af valnødder. Den MÅ du simpelthen lave! Ingredienser: 1,25 dl rapsolie 200 g rørsukker 2 æg 1 tsk vaniljesukker 150 g 57,7% callebaut chokolade 65 g...
af Katja Stock Pekruhn | apr 30, 2018 | Skærekager
Marmorkage eller sandkage? Denne her kage er begge dele og smager lækker lækker til en god kop te eller kaffe. Ingredienser: 3 æg 300 g sukker reven skal af 1 øko citron 100 g smør 1 dl mælk 220 g speltmel 80 g kartoffelmel 2 tsk bagepulver 2 spsk usødet kakao Pynt:...
af Katja Stock Pekruhn | mar 31, 2018 | Skærekager
Denne lille fine kage består af en intens chokoladebund og en lækker flødeskumscreme der er rørt med hasselnøddesirup med et drys af saltede peanuts der er karameliseret. Yum! Da jeg gik i gang i køkkenet var det med det formål at lave en chokoladeganache. Desværre...
af Katja Stock Pekruhn | mar 31, 2018 | Børnevenlige kager, Skærekager
Denne chokoladekage egner sig rigtig godt til en klassenstime kage eller om du vil til nogle lagkagebunde. Her har jeg bagt den som muffins – det fungerer også! Den bevarer fugtigheden, også efter et par dage, men det er sjældent at den ikke bliver spist med det...
af Katja Stock Pekruhn | mar 31, 2018 | Skærekager
Det bliver til ca 13 medaljer Ingredienser: Mørdej: 1 tsk vaniljepulver 500 g speltmel 150 g flormelis 250 g koldt smør Revet skal af 1 øko citron 2 æg Hvid chokoladecreme: 250 g hvid chokolade 0,5 liter fløde 2,5 tsk lakridspulver – det fra tigeren er super! 3...
af Katja Stock Pekruhn | mar 31, 2018 | Skærekager
Denne kage er luftig, let og lækker! Oser af syrlighed fra rabarberne og sødmen fra marengsen – det er en god kombi! Og så er den slet ikke svær at lave! Du kan også vælge ikke at putte topping på, men bare servere den med cremefraiche eller noget is til –...
af Katja Stock Pekruhn | mar 31, 2018 | Børnevenlige kager, Skærekager
Ingredienser: 3 æg 300 g økologisk rørsukker 150 g smør 160 g 72% chokolade 100 g speltmel 1 tsk vaniljepulver 1 tsk bagepulver 100 g fint til mellem hakkede hasselnødder 200 g groftrevne rødbeder Pynt: Citronmelisse eller mynte som blade Små urtepotter Fremgangsmåde:...
af Katja Stock Pekruhn | mar 31, 2018 | Børnevenlige kager, Skærekager
Ingredienser: 250 gr. smør 200 gr. sukker ½ tsk. vaniljepulver 200 g speltmel 4 æg 50 gr. kartoffelmel 1 tsk. bagepulver 175 gr. groftrevne æbler 30 gr. hakkede mandler Glasur: 100 gr. smeltet mælkechokolade 1 spsk smør Pynt: 50 gr. hakkede mandler Eventuel lidt...
af Katja Stock Pekruhn | mar 31, 2018 | Skærekager
Denne her tærte er klart én af mine favoritter! Den har så fin en afbalanceret smag at det hele bliver til noget fantastisk i munden! Jeg elsker bare når jeg finder en god balance imellem de smage der er i – og denne her er i total balance!! Min nabo var ved at...