Speltbrød bagt i en Römertopf

Speltbrød bagt i en Römertopf

Du får et virkeligt lækkert brød når du bager det i en Römertopf! Det kræver lige nogle korrekte arbejdsgange, så du får et flot resultat – men det er altså det hele værd! Det er bagt uden surdej, men til gengæld har jeg puttet æbleeddike i, det kan også noget!...
Franskbrød med gulerødder og chiafrø

Franskbrød med gulerødder og chiafrø

Lækker, sundere og svampet franskbrød som er fyldt med smag. Familien herhjemme er begejstret, så jeg tænker at du skal prøve at bage det 🙂 Ingredienser: 30 g økologisk gær 5 dl lunken vand 280 g groftrevne gulerødder 70 g honning 16 g neutral olie 130 g havregryn 450...
Fødselsdagsboller med kardemomme

Fødselsdagsboller med kardemomme

Ingredienser: 2 dl sødmælk 40 g gær 0,75 tsk fint salt 40 g rørsukker 125 g smeltet smør 2 æg 2 tsk kardemomme ca 500 g speltmel Desuden: 1 æg til pensling Fremgangsmåde: Varm mælken op til den er lunSmuldr gær i mælken og rør rundt til gæren bliver opløstTilsæt...