af Katja Stock Pekruhn | maj 21, 2020 | Et sundere alternativ, Glutenfri bagværk
De her er en sundere udgave af Ferrero Rocher men ikke desto mindre smager de rigtig godt! De har en fløjsblød “nutella” i midten sammen med den ristede hasselnød og omkranset af en 85%chokolade med hasselnødder der laver et skønt knæk. Du får ca 16 stk. ud af denne...
af Katja Stock Pekruhn | maj 13, 2020 | Et sundere alternativ, Glutenfri bagværk
Det her er virkeligt et lækkert brød! Det er luftig, smagfuldt og har den rette konsistens som et rugbrød skal have. Du kan også bage det mere sødt, hvis altså du vil have det til et ostebord. Se længere nede hvad du så skal gøre. Ingredienser: 3 dl lunken vand 2 dl...
af Katja Stock Pekruhn | maj 3, 2020 | Et sundere alternativ, Glutenfri bagværk
Det er virkelig en kunst at få noget glutenfrit + sukkerfrit kage til at smage godt. Indrømmet, en brunsviger med gluten og sukker er bare bedst, men denne her fortjener en flot 2.plads. Jeg syntes du skal give den et forsøg! Det er nogle underlige ting i, men spørg...
af Katja Stock Pekruhn | apr 29, 2020 | Et sundere alternativ, Småkager
De her knækbrød er sunde og mætter godt. Er rigtig lækkert til et ostebord eller bare til en snack til madpakken Ingredienser: 300 g speltmel 1 dl rapsolie 1 tsk fint salt 3 dl vand 70 g solsikkekerner 70 g hørfrø 60 g havregryn eller speltflager 60 g græskarkerner 60...
af Katja Stock Pekruhn | apr 27, 2020 | Et sundere alternativ
De er virkelig lækre, og du kan sjælden nøjes med 1. Du får ca 33 kugler ud af denne portion! Ingredienser: 350 g dadler uden sten 70 g peanutbutter, rør rundt i glasset inden du vejer af, så du får noget olie med 55 g usødet kakao 100 g smeltet 57% callebaut...
af Katja Stock Pekruhn | apr 25, 2020 | Et sundere alternativ, Glutenfri bagværk
Du får ca 15 snegle ud af denne portion. De smager bedst nybagte, men kan egentlig også godt nydes dagen efter. Det er meget vigtig når man bager glutenfrit, at man har de rette mængder af de forskellige meltyper, ellers bliver bagværket tungt og kedeligt. Her har jeg...
af Katja Stock Pekruhn | apr 8, 2020 | Et sundere alternativ, Glutenfri bagværk
Træstammer her er glutenfri og de er virkelig lækre! Og så er de også vanedannende – undskyld 🙂 Du får ca 9 træstammer ud af denne portion. Ingredienser til romkugledejen 150 g dadler uden sten og dem fra papæsken 100 g finthakkede mandler 1 spsk usødet...
af Katja Stock Pekruhn | mar 21, 2020 | Børnevenlige kager, Et sundere alternativ
Denne skønhed indeholder ingen raffineret sukker, ej heller gluten. Den smager bedst dagen efter, og den mætter godt. Jeg syntes du skal prøve den, din krop bliver glad for den 🙂 Ingredienser: 240 g kikærter fra dåse, hæld vandet fra 200 g bløde ustenede dadler 1 tsk...
af Katja Stock Pekruhn | feb 7, 2020 | Børnevenlige kager, Et sundere alternativ, Småkager
Træk vejret dybt for dig som ikke bryder sig om dadler. Tro mig, i denne opskrift kan du ikke smage dadlerne – de er monster gode! Ingredienser: 300 g dadler uden sten 90 g mandler 150 g mørk smeltet chokolade, 54,5 % callebaut ¾ – 1 tsk flagesalt Pynt:...
af Katja Stock Pekruhn | dec 3, 2019 | Alt med gær, Børnevenlige kager, Et sundere alternativ
Ingredienser: Dej: 50 g gær ½ l lunken vand 500 g speltmel 100 g grahamsmel 1 spsk sukker 11/2 tsk fint salt Fremgangsmåde: rør gæren ud i det lunkne vandbland spelt- og grahamsmel i en skål med sukker og salttilsæt det væsken og rør rundt. Dejen er meget lindlad den...