af Katja Stock Pekruhn | okt 15, 2020 | Børnevenlige kager, Skærekager
En lækker svampet og hurtig kage at lave. Dejen: 100 g smeltet smør 400 g rørsukker 0,5 liter kærnemælk 2 tsk natron med top 3 tsk kanel med top 400 g speltmel ¼ tsk fint salt Fremgangsmåde: varm ovnen op til 200 graderpisk smør og sukker sammen i 2 minbland de tørre...
af Katja Stock Pekruhn | jul 5, 2020 | Børnevenlige kager, Skærekager
En scones smager godt til en kop kaffe eller te. Du kan også spise den med smør hvis du er en rigtig gris 🙂 Du får 12 stk. ud af denne portion. Ingredienser: 300 g speltmel 2 tsk bagepulver 40 g rørsukker 1/4 tsk fint salt 75 g koldt smør i tern 1 æg 90 g cremefraiche...
af Katja Stock Pekruhn | jul 1, 2020 | Skærekager
Denne roulade er virkelig frisk og slet ikke vanskelig at lave. Den smager også godt dagen efter, hvis altså den ikke er spist inden 🙂 Ingredienser: Dej: 3 æg 150 g rørsukker skal af 1 øko citron 2 spsk citronsaft 50 g speltmel 50 g kartoffelmel 2 tsk bagepulver 1...
af Katja Stock Pekruhn | maj 6, 2020 | Glutenfri bagværk, Skærekager
Denne smuksak her smager seriøst godt. Bunden er sprød, æblerne har den rette tekstur og crumblen fuldender kagen på sin helt egen måde. Ingredienser: Glutenfri mørdej: 45 g fuldkornsrismel 55 g mandelmel 100 g maizena/majsstivelse 1 tsk bagehusk 0,5 tsk fint salt 100...
af Katja Stock Pekruhn | feb 7, 2020 | Juleopskrifter, Skærekager, Småkager
Ud af denne portion får du ca 10 lækre kransekagestykker Ingredienser: 100 g rørsukker 30 g past æggehvider 250 g marcipan Skal af 1 øko citron 5 g engelsk lakridspulver Lidt solbærmarmelade Lidt hakkede pistacienødder Tempereret chokolade, 57 % Lidt guldstøv...
af Katja Stock Pekruhn | aug 24, 2019 | Børnevenlige kager, Skærekager
Hvem kan ikke lide en citronmåne? Citronmånen er én af mine ynglingskager og denne her opskrift er kommet for at blive. Den smager bedst dagen efter den er bagt, da smagen først da rigtig har sat sig. Ingredienser: Dejen: 250 g stuetempereret smør 280 g rørsukker 5...
af Katja Stock Pekruhn | apr 27, 2019 | Marmelade, saft, og grød, Skærekager
De her er mega gode! De tager ingen tid at lave og smager bedst kolde. Appelsinen i denne kage bevirker at den er dejlig frisk i smagen. Du får ca 20 stk ud af denne portion. Ingredienser: 100 g smør 4,5 dl havregryn 1 spsk speltmel 1,5 tsk bagepulver 1 dl rørsukker...
af Katja Stock Pekruhn | jan 16, 2019 | Børnevenlige kager, Skærekager
Denne sandkage er ikke tør. Den er luftig og med fuld af god smag. Du kan undlade chokoladeglasuren, så bliver den ikke så sød. Det er en gammel opskrift fra min mor og den er klar værd at prøve! Ingredienser: 250 g smør 200 g rørsukker ½ tsk. vaniljepulver 200 g...
af Katja Stock Pekruhn | jan 13, 2019 | Skærekager
Hvis du har gjort dig fortjent til en medalje, skal du bage disse. Som alle medaljer bliver det noget smadder når du stikker gaflen igennem den, men jeg siger dig at smagen er velafbalanceret og lækker. Det bliver til ca 13 medaljer Ingredienser: Mørdej: 1 tsk...
af Katja Stock Pekruhn | jan 12, 2019 | Børnevenlige kager, Skærekager
Hvem kender ikke klassikeren “den du ved nok”? Som barn kan jeg huske at min bror elskede at bage denne. Den er perfekt til klassen, skovturen, spejderkomsammen eller hvad man nu kan finde af anledninger til at bage denne til. Nogle gange behøver der jo ikke en...