De har den perfekte sprødhed udenpå og lækker sej indeni. De smager fantastisk godt med den syrlighed fra lime. De er perfekte til en lille snack, såsom studenterfest eller konfirmationer. Min den ældste kan ikke lide marcipan, men disse her kan hun lide, fordi de ikke smager af marcipan! Hvorfor skal der så marcipan i, spørger hun. Godt spørgsmål! Marcipanen giver den tekstur af sejhed, så den kan ikke undværes! De skal opbevares i køleskabet i en lufttæt beholder. Du får 24 stk. ud af denne portion.

Ingredienser:

3 æg

250 g rørsukker

90 g marcipan

270 g blendet kokosmel. Du blender det i en foodprocessor

skal af 2 lime og saft af 1 lime

Pynt:

55% chokolade til dyp

gulddust

Fremgangsmåde:

  • alle ingredienser hælder du i en skål og blander det godt så det bliver en ensartet masse. Stil dejen i køleskabet i 45 min
  • tænd ovnen på 180 grader
  • form små toppe, á 31 gram og læg dem på en beklædt bageplade med bagepapir
  • bages midt i ovnen i ca 17 min, indtil de får en fin brun farve i bunden og let brun uden på
  • stil dem i køleskabet til afkøling
  • når de er afkølet varmer du chokoladen op til maks 34 grader – tjek eventuel fremgangsmåden på opskriften af mine guldhjul her –  og dyp nu hver enkelt kokostop. Lad det størkne på bagepapiret. Lav et kornet, og sprøjt dine kokostoppe som du ønsker. Drys eventuel med gulddust