De her smager herre godt. De er godt søde i det, men hva, så spiser man heller ikke så mange af dem 😀
Ingredienser:
100 g smør
250 g hakkede saltede peanuts
150 g kondenseret mælk
240 g rørsukker
130 g peanutbutter
2 tsk vaniljesukker
110 g skumfiduser
Pynt:
callebaut chokolade 57%
hakkede pistacienødder
Fremgangsmåde:
- smelt smørret i gryden ved lav varme
- tilsæt peanuts, kondenseret mælk og rørsukker. Husk at røre rundt hele tiden, da det ellers vil brænde på
- tilsæt peanutbutter og vaniljesukker og rør rundt indtil det er smeltet
- tilsæt skumfiduser og rør rundt indtil det smelter
- hæld dejen over i en aflang tærteform der er beklædt med bagepapir
- stil den i fryseren i 1 time og dernæst ½ time i køleskabet
- fjern dejen fra form og bagepapir og skær aflange stykker deraf
- dyp dem i tempereret chokolade og drys med pistacienødder
- opbevar dem i køleskabet i en tætsluttende beholder
- er du til mere sødt, så prøv at lave mine lækre kransekagestykker med solbær og lakrids – tjek ud her