af Katja Stock Pekruhn | apr 25, 2020 | Et sundere alternativ, Glutenfri bagværk
Du får ca 15 snegle ud af denne portion. De smager bedst nybagte, men kan egentlig også godt nydes dagen efter. Det er meget vigtig når man bager glutenfrit, at man har de rette mængder af de forskellige meltyper, ellers bliver bagværket tungt og kedeligt. Her har jeg...
af Katja Stock Pekruhn | apr 8, 2020 | Et sundere alternativ, Glutenfri bagværk
Træstammer her er glutenfri og de er virkelig lækre! Og så er de også vanedannende – undskyld 🙂 Du får ca 9 træstammer ud af denne portion. Ingredienser til romkugledejen 150 g dadler uden sten og dem fra papæsken 100 g finthakkede mandler 1 spsk usødet...
af Katja Stock Pekruhn | mar 29, 2020 | Glutenfri bagværk
Det er svært at bage glutenfri boller/rundstykke uden at de er klæg, ikke har den rigtige konsistens eller de bare ikke smager af noget. De her har alt det, så det ligner en “normal” bolle. Mine børn siger selv “moe, de smager som normale boller” – og de er mine...