Små lækre chokoladehapsere
Jeg eksperimenterede igen lidt i køkkenet. Det blev til de hersens små lækre chokoladehapser som ikke er helt så usunde. Næste gang jeg laver dem kunne jeg godt tænke mig at tilføje lidt flere rosiner i eller eventuel lidt økologisk skal af appelsin. Det bliver til ca 15 – 20 små mundrette stykker!
Ingredienser:
150 g tempereret chokolade
30 g rugfras, mast i hånden, ikke helt fint, der må gerne være lidt at bide i
40 g hakkede mandler
40 g rosiner
Fremgangsmåde:
Du hælder simpelthen alle ingredienser i en skål og rører godt rundt. Beklæd et skærebræt med bagepapir og hæld nu massen ud på bagepapiret i en størrelse på ca 20 x 20 cm. Her behøver du ingen bageform, massen er så fast at den ikke flyder nogen steder hen. Lad det blive koldt i køleskabet i ca ½ time. Skær nu dem ud i mundrette stykker med en skarp kniv og opbevar dem i køleskabet i en tætsluttende beholder.