Lækker frisk dessert som børn sagtens kan være med til at lave eller alene til mor eller far 🙂 En god kombi af det hele.

                                   Det bliver til ca. 5 portionsanrettede glas.

Ingredienser:

2,5 dl piskefløde

3 spsk flormelis

Korn af ½ stang vanilje

2,5 dl. cremefraiche 18%

100 g crunch chokolade, fx Daim eller Marabou med knas

5 digestive kiks, hakket i små stykker

150 g groft revet gulerod

  • Fløden piskes let til skum
  • Tag lidt af flormelis og mas kornene fra vaniljen ud med det. Tilsæt korn samt resten af flormelis i flødeskummet
  • Tilsæt cremefraiche og rør det blidt i flødeskummet
  • Hak chokoladen groft 
  • Hak digestiverne groft
  • Opbyg således i et glas= Start med at lægge de knuste kiks i bunden, dernæst chokoladen, flødecremen og afslut nu med revne gulerødder.
  • Pynt eventuel gulerødderne med stjerner eller andet fancy.
  • Stil det koldt ½ – 1 time og server! De kan ikke laves dagen i forvejen, da kiksene ellers bliver for bløde og derved mister du crunch-effekten.