Shit, hvor smager den bare godt! Navnet Kaj kommer fra forbogstaverne af min datter og hendes veninde og mig som hjalp med at udvikle den. Mega godt teamwork 🙂

 Du har brug for en god blender, så får du det bedste resultat. Ud af denne portion får du ca 3 almindelige glas fantastisk kølig og fuld af smag chokoladefrappé. Vi er kæmpe fan af den herhjemme!!!

Ingredienser:

150 g vaniljeis

7 isterninger

15 g usødet kakaopulver

60 g rørsukker

430 ml mælk

1 tsk vaniljepaste

Pynt:

lidt flødeskum

lidt chokoladesovs

Fremgangsmåde:

  • hæld alle ingredienser ned i din blender
  • blend, indtil du har fornemmelsen af, at alle isterninger er blevet knust
  • stop lige der – hellere give den for lidt, for derefter at tjekke, og så give den en omgang mere hvis den lige skal have en tur til. Blender du for meget kan den miste den konsistens som gør den værd at drikke, fordi den så bliver for varm
  • hæld op i glas, pynt med flødeskum og chokoladesovs og drik straks. Den er virkelig lækker!
  • hvis du er til kolde drikke, kan jeg også anbefale dig denne her rabarbersaft