Småkager med cornflakes
Du får ca. 35 stk. af denne portion

Ingredienser:

120 g stuetempereret smør
100 g sukker
80 g brun farin
½ tsk vaniljesukker
110 g speltmel
½ tsk natron
¼ tsk fint salt
40 g knuste cornflakes. De må stadig gerne have lidt struktur.
75 g havregryn
40 g kokosmel
120 g mælkechokolade, callebaut

Pynt:
ca 40 g mælkechokolade

Bland smør, sukker og brun farin sammen.
Vaniljesukker blander du med speltmelt, natron og salt. Tilsæt det dejen og rør godt rundt
Tilsæt de resterende ingredienser.
Form dejen til små kugler på størrelse med en valnød og tryk dem lidt flade
Bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca 10 min.
Lad dem køle af på en bagerist og pynt dernæst med chokolade.
Hvis du ikke vil spise dem samme dag, så vent med pynten af chokoladen og opbevar dem i et tætsluttende beholder. Pynt med chokolade når du vil spise dem. De kan også spises uden chokoladepynt, men det er nu lige prikket over iét 🙂