Virkelig lækre “blommer i madeira” eller faktisk blommer i bacoorom! De er mega let at lave og kræver ikke mange ingredienser. Det er til 32 konfektstykker❤
Fyld:
200 g svesker uden sten
1 dl god rom – gerne Bacoorom
Yderligere:
Ca 500 g Callebaut 54% chokolade, 3 dråber
Marcipan – ca 150 gram
Florentiner forme fra Silikone Mart
Fremgangsmåde:
- Blend svesker med rom så det bliver en ensartet masse. Stil til side.
- Varm chokoladen op til maks 34 grader og hæld det i formene. Husk at hælde det resterende chokolade ud, så du kun laver skallen.
- Fordel sveskefyldet i 32 huller.
- Rul marcipanen 3 mm tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir. Stik ud med en rund form og læg 1 stykke i hver hul. Luk hullet med chokolade og lad det størkne helt – gerne i køleskabet- og pensl til sidst med guld
- Opbevares i køleskabet i en tætsluttende beholder 🌟
- Hvis du er vild med rom – så prøv mine glutenfrie træstammer – NØJ de er gode! Klik her