Virkelig lækre “blommer i madeira” eller faktisk blommer i bacoorom! De er mega let at lave og kræver ikke mange ingredienser.  Det er til 32 konfektstykker❤

Fyld:

200 g svesker uden sten

1 dl god rom – gerne Bacoorom

Yderligere:

Ca 500 g Callebaut 54% chokolade, 3 dråber

Marcipan – ca 150 gram

Florentiner forme fra Silikone Mart

Fremgangsmåde:

  • Blend svesker med rom så det bliver en ensartet masse. Stil til side.
  • Varm chokoladen op til maks 34 grader og hæld det i formene. Husk at hælde det resterende chokolade ud, så du kun laver skallen. 
  • Fordel sveskefyldet i 32 huller. 
  • Rul marcipanen 3 mm tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir. Stik ud med en rund form og læg 1 stykke i hver hul. Luk hullet med chokolade og lad det størkne helt – gerne i køleskabet- og pensl til sidst med guld
  • Opbevares i køleskabet i en tætsluttende beholder 🌟
  • Hvis du er vild med rom – så prøv mine glutenfrie træstammer – NØJ de er gode! Klik her