Oh yea, det er et godt stykke konfekt. Ja tak 🙂 Det bliver til ca 20 stykker

Ingredienser:

  • 100 g mandelflager
  • 250 g nougat
  • 125 g 57% callebaut chokolade
  • ¼ dl rørsukker

Fremgangsmåde:

  • Rist mandlerne gyldenbrune på en pande og tag dem af varmen
  • Smelt nougat i en skål ved lav varme i en mikroovn eller i en gryde
  • Hak chokoladeknapperne, så de bliver lidt mindre og lad dem smelte i nougatmassen
  • Tilsæt rørsukker  og mandelflager og rør det hele sammen. Gå ikke i panik hvis sukkeret ikke smelter, det gør det under processen når det skal stivne i køleskabet
  • Beklæd en form med bagepapir og hæld nu massen ned deri.
  • Stil dem i køleskabet i ca 3 timer eller til massen er blevet fast, og skær dem nu ud i mundrette stykker
  • pynt med et drys flormelis
  • du skal opbevare dem i en tætsluttende beholder i køleskabet. De kan sagtens holde sig i 1 uge.