Oh yea, det er et godt stykke konfekt. Ja tak 🙂 Det bliver til ca 20 stykker
Ingredienser:
- 100 g mandelflager
- 250 g nougat
- 125 g 57% callebaut chokolade
- ¼ dl rørsukker
Fremgangsmåde:
- Rist mandlerne gyldenbrune på en pande og tag dem af varmen
- Smelt nougat i en skål ved lav varme i en mikroovn eller i en gryde
- Hak chokoladeknapperne, så de bliver lidt mindre og lad dem smelte i nougatmassen
- Tilsæt rørsukker og mandelflager og rør det hele sammen. Gå ikke i panik hvis sukkeret ikke smelter, det gør det under processen når det skal stivne i køleskabet
- Beklæd en form med bagepapir og hæld nu massen ned deri.
- Stil dem i køleskabet i ca 3 timer eller til massen er blevet fast, og skær dem nu ud i mundrette stykker
- pynt med et drys flormelis
- du skal opbevare dem i en tætsluttende beholder i køleskabet. De kan sagtens holde sig i 1 uge.