Ingredienser:
0.75 past. æggeblomme
2 spsk. rismalt sirup
2 tsk. vaniljesukker eller 0.75 tsk vaniljepulver
1.5 dl fløde
40 gr hakket 85%chokolade
Lidt romessens
– Pisk fløden til skum
– Tilsæt blomme, rismaltsirup, vaniljesukker og hakket chokolade.

Fremgangsmåde:
– Tilsæt lidt rom essens efter smag. Jeg brugte ca 1/2 af de bittesmå flasker der kan købes over grænsen. Undskyld til dig der ikke bor tæt ved grænsen, men smag dig frem når du tilsætter det rom essens du har
– Rør det hele godt rundt og fyld det i små forme og stil det i fryseren. Det perfekte er her at du IKKE skal røre rundt for at undgå krystallisering. Bare lade det stå 4 – 5 timer og du har den mest lækre og cremede is! !
Det giver til ca 3.5 dl is så måske skal du gange lidt op da den hurtig bliver spist
Rigtig god fornøjelse og ha en dejlig weekend derude i det danske land