Lækker frisk dessert som børn sagtens kan være med til at lave eller alene til mor eller far 🙂 En god kombi af det hele.
Det bliver til ca. 5 portionsanrettede glas.
Ingredienser:
2,5 dl piskefløde
3 spsk flormelis
Korn af ½ stang vanilje
2,5 dl. cremefraiche 18%
100 g crunch chokolade, fx Daim eller Marabou med knas
5 digestive kiks, hakket i små stykker
150 g groft revet gulerod
- Fløden piskes let til skum
- Tag lidt af flormelis og mas kornene fra vaniljen ud med det. Tilsæt korn samt resten af flormelis i flødeskummet
- Tilsæt cremefraiche og rør det blidt i flødeskummet
- Hak chokoladen groft
- Hak digestiverne groft
- Opbyg således i et glas= Start med at lægge de knuste kiks i bunden, dernæst chokoladen, flødecremen og afslut nu med revne gulerødder.
- Pynt eventuel gulerødderne med stjerner eller andet fancy.
- Stil det koldt ½ – 1 time og server! De kan ikke laves dagen i forvejen, da kiksene ellers bliver for bløde og derved mister du crunch-effekten.