Jeg eksperimenterede igen lidt i køkkenet. Har du nogle rester af det ene og det andet, så kan kager hurtig fremtrylles. I denne omgang blev til de hersens små lækre chokoladehapser. Det bliver til ca 15 – 20 små mundrette stykker!

Ingredienser:

  • 150 g tempereret callebaut mælkechokolade
  • 30 g rugfras, mast i hånden, ikke helt fint, der må gerne være lidt at bide i
  • 40 g hakkede mandler
  • 60 g rosiner
  • skal af 1 økologisk appelsin

Fremgangsmåde:

  • Du hælder simpelthen alle ingredienser i en skål og rører godt rundt
  • Beklæd et skærebræt med bagepapir og hæld nu massen ud på bagepapiret i en størrelse på ca 20 x 20 cm. Her behøver du ingen bageform, massen er så fast at den ikke flyder nogen steder hen
  • Lad det blive koldt i køleskabet i ca ½ time. Skær nu dem ud i mundrette stykker med en skarp kniv og opbevar dem i køleskabet i en tætsluttende beholder.