Citronsnurrer

Citronsnurrer

En rigtig lækkerbidsken. Den er frisk, sød og syrlig på samme tid. Og så er den godt svampet! Mega lækkert! De skal bare spises som de er, hvorfor de er lette at have med i madpakken, på skovtur, eller bare på dit påskebord hvor denne snurrer her passer perfekt i...
Franskbrød med spinat og gulerod

Franskbrød med spinat og gulerod

Det har virkelig en god smag, og teksturen i brødet er lækker vamset og luftig. Faktisk er brødet stadig luftig dagen efter. Det kan bruges til det søde og det salte køkken. Den lille snert af smag af spinat er lækker til kontrasten af om det bare skal smør på brødet,...
Grove og mættende boller

Grove og mættende boller

Virkelig mættende og velsmagende boller med bl.a. rugmel og ølandshvede. De skal ikke hæve natten over, men kan laves om morgenen. Selve krummen er en blanding af mine speltrundstykker og mine fødselsdagsboller. De kan også holde sig friske til dagen efter. Du får ca...
Pølsehorn – de bedste!

Pølsehorn – de bedste!

Når jeg laver disse pølsehorn herhjemme, så er de hurtig væk! De smager mega godt og dejen er let at arbejde med. Du opbevarer dem bare i en pose i køleskabet når du har bagt dem, så holder de sig stadig gode og friske, også 2 dage efter. Alternativ smider du dem i...
Speltbrød bagt i en Römertopf

Speltbrød bagt i en Römertopf

Du får et virkeligt lækkert brød når du bager det i en Römertopf! Det kræver lige nogle korrekte arbejdsgange, så du får et flot resultat – men det er altså det hele værd! Det er bagt uden surdej, men til gengæld har jeg puttet æbleeddike i, det kan også noget!...