af Katja Stock Pekruhn | mar 16, 2022 | Gær-kager
En rigtig lækkerbidsken. Den er frisk, sød og syrlig på samme tid. Og så er den godt svampet! Mega lækkert! De skal bare spises som de er, hvorfor de er lette at have med i madpakken, på skovtur, eller bare på dit påskebord hvor denne snurrer her passer perfekt i...
af Katja Stock Pekruhn | mar 11, 2022 | Gær-kager
Det har virkelig en god smag, og teksturen i brødet er lækker vamset og luftig. Faktisk er brødet stadig luftig dagen efter. Det kan bruges til det søde og det salte køkken. Den lille snert af smag af spinat er lækker til kontrasten af om det bare skal smør på brødet,...
af Katja Stock Pekruhn | mar 10, 2022 | Gær-kager
Det brød har en lækker skorpe og en tyngde i krummen uden at det bliver for voldsomt. Det er spækket med fuldkorn og smagen er fantastisk lækker! Jeg har bagt mit i en støbejernsgryde, men har du ikke en sådan, så vælg at varme din bageplade med op i ovnen. Selvom det...
af Katja Stock Pekruhn | jan 26, 2022 | Gær-kager, Glutenfri bagværk
De her er snasket, ulækker og vamset!! De smager så godt og remoncen ligger som en lækker karamel i bunden af hver snegl. Selvfølgelig har de også remoncen inden i, men det som flyder ud, forbliver i bunden af hver snegl og sætter sig som det lækreste guf. Du får 12...
af Katja Stock Pekruhn | jan 12, 2022 | Gær-kager, Glutenfri bagværk
De er så lækre de her! De er godt svampede i det og samtidig gemmer der sig noget godt inde i bollen af både vaniljecreme og remonce! De er bagt med surdej, men hvis ikke du har surdej, så vælg 25 g gær i stedet for de 10 g. Du skal muligvis justere på havremel,...
af Katja Stock Pekruhn | okt 18, 2021 | Børnevenlige kager, Gær-kager
Virkelig mættende og velsmagende boller med bl.a. rugmel og ølandshvede. De skal ikke hæve natten over, men kan laves om morgenen. Selve krummen er en blanding af mine speltrundstykker og mine fødselsdagsboller. De kan også holde sig friske til dagen efter. Du får ca...
af Katja Stock Pekruhn | okt 17, 2021 | Børnevenlige kager, Gær-kager
Når jeg laver disse pølsehorn herhjemme, så er de hurtig væk! De smager mega godt og dejen er let at arbejde med. Du opbevarer dem bare i en pose i køleskabet når du har bagt dem, så holder de sig stadig gode og friske, også 2 dage efter. Alternativ smider du dem i...
af Katja Stock Pekruhn | sep 17, 2021 | Et sundere alternativ, Gær-kager
Lækre, vamsede kanelsnegle med en rigtig god smag. De er fyldt med lækre råvarer, alt lige fra daddelsukker til daddelpasta og daddelsirup. Hvis du ikke er fan af dadler skal du ikke være nervøs – for du kan ikke smage det. De er virkelig gode og med appelsinen...
af Katja Stock Pekruhn | jul 12, 2021 | Børnevenlige kager, Gær-kager
De er rigtig gode og de hører simpelthen til når du skal bygge din egen burger! De tager noget tid at hæve, men det er det hele værd. Du får ca 9 store burgerboller ud af denne portion. Ingredienser: 3 dl lun mælk 20 g gær 3 spsk rørsukker 2 æg 600 g speltmel 14 g...
af Katja Stock Pekruhn | mar 19, 2021 | Gær-kager
Du får et virkeligt lækkert brød når du bager det i en Römertopf! Det kræver lige nogle korrekte arbejdsgange, så du får et flot resultat – men det er altså det hele værd! Det er bagt uden surdej, men til gengæld har jeg puttet æbleeddike i, det kan også noget!...