af Katja Stock Pekruhn | jul 10, 2023 | Gær-kager
Stykkerne her er bagt med ren ølandshvede. Det giver et kompakt rundstykke, men smagen er så god! Smagen udvikler sig bedst natten over i køleskabet, men du kan også bage dem på selve dagen hvor du laver dejen. Nogle gange har man bare ikke tid til at vente, det...
af Katja Stock Pekruhn | jun 18, 2023 | Gær-kager
Rabarber sammen med remonce er et godt match. Oveni bliver kringlen fuldendt når du drysser godt med perlesukker og hakkede hasselnødder. Den smager så godt og der er nok til ca 8 personer. Rabarberkompot: 300 g rabarber, skåret i 2 cm stykker 100 g rørsukker...
af Katja Stock Pekruhn | jun 14, 2023 | Børnevenlige kager, Gær-kager
Åh, de her boller med chokolade smager bare mega godt! Du kan spise dem som de er, eller tag´ noget smør på, det gør også noget godt! De er så lækre og bløde at jeg er sikker på at de hurtigt bliver spist. Du får 13 boller ud af denne opskrift Ingredienser: 2 dl...
af Katja Stock Pekruhn | jun 3, 2023 | Gær-kager
Kan du også irritere dig over en tør og kedelig kanelsnegl hvor alt fyld bare er fordampet ud på bagepladen? Jeg kan love dig for, at det gør disse her ikke! De er så svampede og med masser af snask, så det er ikke til at få armene ned af! Du får 15 stk....
af Katja Stock Pekruhn | dec 13, 2022 | Gær-kager, Juleopskrifter
De her juleboller smager så dejlig af jul! Rosiner, sukat, reven appelsinskal og marcipan er en perfekt blanding som får det hele til at gå op i en højere enhed. Bollen er så luftig og smagfuld. Drysset med perlesukker, kanel og mandler. Du får ca 15 boller ud af...
af Katja Stock Pekruhn | maj 25, 2022 | Gær-kager
De smager sygt godt de her horn. Har du ikke kærnemælk, bruger du bare et andet syrnet produkt, eksempelvis A38. Da jeg har min Bolette Henriette (surdej) hjemme bager jeg nu altid med den – sammen med lidt gær, og kun ganske lidt gær. Men har du ikke surdej, så...
af Katja Stock Pekruhn | mar 16, 2022 | Gær-kager
En rigtig lækkerbidsken. Den er frisk, sød og syrlig på samme tid. Og så er den godt svampet! Mega lækkert! De skal bare spises som de er, hvorfor de er lette at have med i madpakken, på skovtur, eller bare på dit påskebord hvor denne snurrer her passer perfekt i...
af Katja Stock Pekruhn | mar 11, 2022 | Gær-kager
Det har virkelig en god smag, og teksturen i brødet er lækker vamset og luftig. Faktisk er brødet stadig luftig dagen efter. Det kan bruges til det søde og det salte køkken. Den lille snert af smag af spinat er lækker til kontrasten af om det bare skal smør på brødet,...
af Katja Stock Pekruhn | mar 10, 2022 | Gær-kager
Det brød har en lækker skorpe og en tyngde i krummen uden at det bliver for voldsomt. Det er spækket med fuldkorn og smagen er fantastisk lækker! Jeg har bagt mit i en støbejernsgryde, men har du ikke en sådan, så vælg at varme din bageplade med op i ovnen. Selvom det...
af Katja Stock Pekruhn | jan 26, 2022 | Gær-kager, Glutenfri bagværk
De her er snasket, ulækker og vamset!! De smager så godt og remoncen ligger som en lækker karamel i bunden af hver snegl. Selvfølgelig har de også remoncen inden i, men det som flyder ud, forbliver i bunden af hver snegl og sætter sig som det lækreste guf. Du får 12...